Realov novi superstar s djevojkom potpisao bizaran “ljubavni ugovor”: Ovo su detalji…

FOTO:

U prosincu 2022. godine Real je platio brazilskom Palmeirasu čak 37 milijuna eura za tada 16-godišnjeg napadača Endricka.

Madriđani su platili 37 milijuna eura fiksno, a još 23 će brazilskom klubu stići kroz razne ostvarive bonuse. Budući da po pravilima španjolskog nogometa mladić ne može zaigrati za Real dok ne postane punoljetan, dres Kraljevskog kluba obući će ovog ljeta.

Već neko vrijeme se o Endricku piše kao o sljedećem nogometnom superstaru, ali puno se o njemu piše i zbog veze sa Gabrielyom Mirandom (21), Brazilkom koja se bavi modelingom, a također je i influencerica. Sada je Endrick gostovao u podcastu Pod Delas i otkrio da je s Mirandom potpisao “ljubavni ugovor”. Prema njegovim riječima, Miranda je inzistirala na ugovoru i to nakon što su u vezi bili samo pola godine.

Ugovorom je propisana “važnost međusobnog poštovanja i iskazivanja ljubavi”. Zabranjeno je “ovisno ponašanje”, a nisu dozvoljene ni drastične promjene ponašanja, a obje stranke su se obavezale da će jedna drugoj govoriti “volim te”, kad god je to moguće.

Također, zabranjena je uporaba određenih riječi u međusobnoj komunikaciji, većinom psovki, a kazna za kršenje bilo kojeg dijela ugovora se izriče na kraju mjeseca i ona je financijska ili u obliku poklona. Osim toga, oboje su se obavezali na “emocionalnu ekskluzivnost”, što znači da ne smiju biti u romantičnoj vezi ni s jednim od bivših partnera ili nekom trećom stranom, sve dok su u vezi jedno s drugim.

Također, strogo su zabranjene svađe u javnosti. Za te prekršaje se prema ugovoru ističu iste kazne kao i za ranije. “Na kraju mjeseca dobijemo kaznu, ako nismo poštovali ugovor. Ja sam jednom tražio Apple slušalice i ona mi ih je poklonila”, rekao je Endrick.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKULARNI TRANSFER OLMA: EVO S KIM SE NAŠAO ANDY BARA!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak