Rebića pitali ide li u Katar kao navijač. Evo što je odgovorio

FOTO:

Dinamo u utorak od 21 sat dočekuje talijanskog prvaka Milan u sklopu petog kola grupne faze Lige prvaka. Prvak Hrvatske ima utakmicu generacije ispred sebe. Iako postoji nekoliko mogućih kalkulacija, gotovo sigurno će mu za europsko proljeće trebati pobjeda protiv Rossonera.

Na presicama uoči utakmice pričali su Ante Čačić i Mislav Oršić s jedne te Stefano Pioli i Ante Rebić s druge strane. Hrvatski napadač u dresu Milana pričao je o svojoj prošlosti vezanoj uz Dinamo, sutrašnjoj utakmici, ali i hrvatskoj reprezentaciji, iz koje je ispao nakon Europskog prvenstva prošle godine.

“Nije mi Dinamo posebna motivacija jer nisam nikad igrao u Dinamu, nego samo protiv njega. Drago mi je da smo došli u Hrvatsku i da ću igrati protiv dosta mojih prijatelja. Što se stadiona tiče, znate sve i suvišno je trošiti riječi”, započeo je Rebić.

“Dinamo svake godine napreduje u Europi. Shvatit ćemo ih ozbiljno kao i u prvoj utakmici, ali svejedno imamo naš cilj, a to su tri boda i napravit ćemo sve da dođemo do njih”, dodao je bivši igrač RNK Splita pa nastavio: “Imamo li veći pritisak nego Dinamo? U Ligi prvaka Dinamu je svaka utakmica pritisak i svaku utakmicu se od nas očekuje da pobijedimo tako da se ne mijenja mnogo.”

Na pitanje koliko je golova dao Dinamu, rekao je: “Samo na debiju u seniorskom nogometu.” Nakon toga se povelo pitanje o tome je li mu dodatan motiv činjenica da ga Čačić nije zvao u reprezentaciju kad je bio izbornik.

“Iskreno, nije. Igrom slučaja je tada bio izbornik, ali ja tada nisam bio na nivou reprezentacije pa je logično da me nije zvao. Danas je to potpuno drukčija priča, koncentriran sam samo na Milan”, odgovorio je Rebić. Na pitanje ide li u Katar kao navijač, kratko je poručio: “Tu smo da pričamo o Milanu, zar ne?”

Pisalo se i da je bio u kombinacijama za dolazak u Dinamo, na što je samo poručio: “To nije istina. Imao sam svoj put, nisam bio ni u Hajduku ni u Dinamu i stigao sam do Milana, s kojim sam uzeo titulu. Moji snovi su se ostvarili.”

Komentari

komentara

« Povratak