REMONT U SVLAČIONICI: Evo tko bi mogao napustiti Dinamo!

FOTO:

Dinamo Zagreb jučer je došao do 23. naslova prvaka Hrvatske. Modri su svladali Šibenik 2:0 golovima Tolića i Bočkaja pa je to bilo dovoljno za osiguranje nove titule.

Još uvijek nije poznato hoće li Ante Čačić i dalje ostati na klupi Dinama ili će se tražiti novog rješenje. No, barem je sigurno kako će se u svlačionici dogoditi veliki remont. Već neko vrijeme poznato je kako bi novi igrači Dinama trebali postati napadač Josip Drmić i veznjak Robert Ljubičić.

No, tu će biti i odlazaka. Kako prenose Sportske novosti u prvoj kategoriji nalaze se Mislav Oršić i Dominik Livaković. Neki menadžerski insajderi kazuju da je gotovo sigurno kako će njih dvojica napustiti Maksimir ovog ljetnog mercata. Obojica su već imala snažne ponude iz inozemstva, ali su se ipak odlučili na ostanak u Maksimiru.

U drugu kategoriju izglednih prodaja spada Sadegh Moharrami. Iranski je reprezentativac, ali u plavom domu ga nema niti na mapi. Desni bek bi ovog ljeta također mogao biti taj koji će napustiti Maksimir, o tome se već naveliko priča. Tu se također spominje još jedan branič, a to je Theophile koji ulazi u posljednju godinu ugovora.

U treću kategoriju mogućih odlazaka spadaju Dino Perić, Komnen Andrić i Amer Gojak. Prvi je imao velikih problema s ozljedama, a za njega tvrde kako je nekako na prekretnici karijere te da bi mogao pokušati u inozemstvu. U sličnoj situaciji je Komnen Andrić koji bi u slučaju ostanka imao ogromnu konkurenciju u napadu, a za Gojaka navodno postoji interes iz inozemstva iako prvi put nije dobro prošlo u Italiji.

I za kraj, u četvrtoj kategoriji spada Bruno Petković. Kad se radi o njegovim nogometnim kvalitetama koje smo upoznali svakako spada u prvu. Da je ove sezone igrao kao onda kad je postao hrvatski reprezentativac, sigurno bi bio uz bok Livakovića i Oršića kad se radi o mogućem transferu ovog ljeta. Ante Čačić ga je razbudio u finišu sezone, opet je na trenutke pokazivao kako je izgledao onaj ‘pravi Petko’. Zasada nema nikakvih informacija da je bilo kakva ponuda, ali niti bilo kakav upit stigli za Petkovića, ali kad je on u pitanju, nikada se na tu temu ne može staviti točka, već samo zarez.

Ponuda može stići kad joj se najmanje nadate, iako je sezona za njega bila slabašna, ima sigurno klubova koji bi ga vrlo radi vidjeli u svojim redovima, koji smatraju da ga mogu ponovno oživjeti. Dinamo ga sigurno neće dati ‘na akciji’, tražiti će veliki novac, pitanje jest mogu li ga ovog ljeta dobiti. Zato će se možda Petković koji još ima dvije godine ugovora s Modrim moguće još jednu sezonu zadržati u modrom jatu. Njegovim postocima za prodaju ne bi se bavili, oni mogu varirati od ‘0 do 100 posto’.

Komentari

komentara

« Povratak