REZOVI U MAKSIMIRU: Evo koji igrači Dinama su potpisali smanjenje plaće!

FOTO:

Trener Nenad Bjelica sutra bi se trebao pojaviti u Maksimiru gdje će se razgovarati o njegovoj budućnosti u Dinamu, točnije o njegovom ugovoru, a dan ranije stigla je informacija kako je većina igrača potpisala sporazum s klubom oko smanjenja plaća, prenose Sportske novosti.

U skupini onih koji su stavili autogram na smanjivanje plaća, barem se tako moglo čuti, bili su i Emir Dilaver te Marin Leovac, dvojac koji je jako vezan uz trenera Bjelicu. Očekuje se da ovih dana potpiše i još nekoliko njih koji to još nisu napravili.

Jasno, možda dvojica ili trojica neće potpisati, to se ne može špekulirati, ali tu je Dinamu ipak lakše, postoje jasne upute FIFA-e kad se radi o igračima. Po našim izvorima, i igrači su dobili plaće za prva tri mjeseca ove godine.

Još nešto vrlo važno, ta velika većina je potpisala upravo onako kako je Dinamo to bio zamislio kad je donio tu odluku, dakle, trećina primanja isplatit će im se u redovnim rokovima, trećina primanja isplatit će se u roku od šest mjeseci od datuma odigravanja prve sljedeće službene utakmice Dinama, trećina primanja neće se isplatiti trajno.

Ova mjera vrijedi do 30. rujna 2020. Drugim riječima, igrači Dinama pristali su na smanjenje plaća. Netko bi mogao kazati da su igrači okrenuli leđa treneru Bjelici, ali, eto, tako je ispalo…

Prije nego što se Bjelica dogovorio s klubom, igrači su našli zajednički jezik s klupskom Upravom. Potpisivanje sporazuma igrača i kluba bilo je vezivano uz Bjeličin dogovor s klubom, no igrači su očito ipak odlučili drukčije te su preduhitrili svog trenera.

Zapravo, nekako smo to i očekivali. Igrači znaju da s klubom nikada nije bilo problema kad se radi i isplatama, u novije vrijeme nisu bili zakinuti niti za jednu lipu. Nadalje, igrači su očito shvatili da se u ovim teškim vremenima moraju solidarizirati sa svima.

Kad sad pogledamo ovu situaciju, ispada da je sva ova halabuka oko smanjenja plaća igračima u Dinamu bila definitivno nepotrebna.

UEFA IZABRALA NOGOMETNE BESMRTNIKE: OVO JE NAJBOLJA POSTAVA LIGE PRVAKA U POVIJESTI!

TKO MOŽE OVO ZAUSTAVITI? Ovo je napad Real Madrida za iduću sezonu!

Komentari

komentara

« Povratak