RIJEKA ĆE ZARADITI STRAŠNE NOVCE: Marco Pašalić radi transfer karijere!?

FOTO:

Novopečeni hrvatski reprezentativac, Marco Pašalić, napravio je fantastičan potez kada je prošlog ljeta potpuno besplatno prešao iz Borussije Dortmund u Rijeku.

Na početku avanture na Rujevici, ovaj ofenzivac vrijedio je 350 tisuća eura, a sada mu se cijena popela na čak četiri milijuna eura. Uz to, postao je reprezentativac Hrvatske. Prošle sezone postigao je devet pogodaka uz pet asistencija.

A sada mu se smiješi transfer karijere iako se našao u bizarnoj situaciji. Naime, Marco na stolu ima ponudu za ozbiljan transfer, ali se klubu ne javlja!? Kako doznaje Nacional, igraču se nudi ugovor od milijun eura neto, a i klub bi dobio visoku odštetu od transfera.

Zainteresirani i za sada nepoznati klub želi posao što prije riješiti i Pašalić je o tome obaviješten, no od njega za sada ni traga ni glasa. Krilo napadač hrvatske reprezentacije došao je u Rijeku početkom godine, a prije toga povezivalo ga se s Osijekom. Svojim dobrim igrama u HNL-u istaknuo se i zaslužio poziv Zlatka Dalića među “vatrene”.

Pašalić je nedavno, na utakmici protiv Sjeverne Makedonije, postigao i prvijenac za Hrvatsku. Kao i za cijelu reprezentaciju, njegov boravak na Euru u Njemačkoj završio je nakon neuspjeha u skupini i ispadanja. Na prvenstvu Pašalić nije upisao minute.

Komentari

komentara

« Povratak