RIJEKA JE SVOJU VEĆ RASPUSTILA: Gase se druge momčadi velike „trojke“ hrvatskog nogometa?!

FOTO:

B momčadi naših klupskih velikana su na početku zamišljene kao razvojne ekipe u kojima će mladi igrači dobiti više šanse za prvoligaški iskorak. Međutim, to nije urodilo plodom te bi uskoro druge ekipe Hajduka i Osijeka mogle biti raspuštene, pišu SN.

Rijeka je svoju B selekciju već ranije raspustila, Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić je rekao kako Hajduk 2 iziskuje previše troškova, oko 11 milijuna kuna što bitno opterećuje klupsku blagajnu. Također, druga momčad ne bilježi neke bajne rezultate, tek su 13. na ljestvici od mogućih 18. ekipa. Dinamova druga ekipa stoji još lošije, predzadnji su pa su morali promijeniti trenera Preleca.

Dosadašnji trener juniora i legenda Modrih, Igor Cvitanović, stigao je na kormilo pa će pokušati osigurati ostanak u drugoligaškom društvu. Nenad Bjelica će odlučiti hoće li Osijek 2 opstati ili će se i ta razvojna momčad raspustiti.

U jednom od svojih razgovora, Bjelica je rekao kako žele pronaći stabilnog partnera u Slavoniji i okolici te tamo slati svoje darovite igrače na posudbu.

Komentari

komentara

« Povratak