RIJEKA ODGOVORILA OSIJEKU: Pogledajte zašto Riječani tvrde da su oni oštećeni…

FOTO:

Ni danas se ne smiruju strasti oko suđenja Igora Pajača na utakmici između Rijeke i Osijeka (3:2). Sudačka komisija HNS-a trebala bi se tijekom dana izjasniti o spornim situacijama koje su uglavnom bile na štetu gostiju.

Međutim, Riječani također nisu bili sretni s nekim odlukama suca, a posebno naglašavaju situaciju u 3. minuti. Osijekov stoper Lončar u jurećem je i vrlo žestokom startu ‘pomeo’ domaćeg kapetana Gorgona. Bio je to start s otvorenim džonom koji je mogao biti pogibeljan.

Olakotna okolnost je činjenica da je Lončar malo zakačio loptu, što ga je djelomično usporilo, ali svejedno je start mogao biti pogibeljan. Pajač Lončara nije opomenuo čak ni sa žutim kartonom, a mnogi suci drže kako je u ovoj situaciji gostujući stoper zaslužio izravni crveni.

Neki navijači Rijeke tako smatraju da je Pajač odradio dobar posao dok neki ipak idu toliko daleko te priznaju veliku pomoć suca prema putu ka finalu hrvatskog Kupa gdje će u Šibeniku igrati protiv zagrebačke Lokomotive. Što Vi mislite?

TRANSFER BOMBA: BIVŠI HRVATSKI IZBORNIK DOVODI ČOLAKA!

Komentari

komentara

« Povratak