RIJEKA SE NARUGALA DINAMU: Evo kako su najavili novog trenera!

FOTO:

Rijeka je nakon brze potrage pronašla novog trenera pa je tako usmeno dogovoren dolazak Željka Sopića, sad već bivšeg trenera Gorice.

Riječani su pred put u Lille održali presicu pred okupljene novinare na kojem je tema također bio i novi trener kluba: “U ova dva dana bili smo u intenzivnim razgovorima s kandidatima za novog trenera. Bilo ih je i na kraju se sve svelo na dvije-tri opcije. Usmeno je dogovoren dolazak Željka Sopića”, izjavio je Rijekin sportski direktor Darko Raić-Sudar te naglasio:

“Mi smo najprije kontaktirali klub, a tek onda izrazili želju Sopiću za njegovim dolaskom.” DRS ovo ističe jer su u klubu ogorčeni time što je Dinamo angažirao Sergeja Jakirovića tako da uopće nije o tome obavijestio Rijeku. Njen predsjednik Damir Mišković tvrdi da je to saznao tako što mu je žena rekla da je objavljeno na Dinamovom Fejsu.

Sopić (49) bi Rijeku trebao povesti nakon prve utakmice kod Lillea, gdje će momčad voditi dosadašnji pomoćni trener Radomir Đalović i sportski direktor Darko Raić-Sudar. Sopić je Goricu preuzeo u studenom prošle godine, nakon završetka prvog dijela sezone SuperSport HNL-a.

Zatekao je momčad koja je bila na posljednjem mjestu ljestvice, ali ju je preporodio u drugom dijelu i izborio ostanak ispred Šibenika. Dobri rezultati nastavili su se i ove sezone, Gorica je u prve četiri utakmice uzela pet bodova, među kojima je i remi na Maksimiru s Dinamom.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak