RIJETKOST U SEZONI: Dinamo će sljedeći tjedan igrati Kup, a nećete vjerovati koliko Čačić ima igrača na raspolaganju

FOTO:

Dinamo će igrati utakmicu drugog kola SuperSport Hrvatskog kupa protiv Nogometnog kluba Borinci iz Jarmine. Utakmica će se igrati sljedećeg utorka, 27. rujna, dok će se sve ostale odigrati sredinom desetog mjeseca. Trener Dinama Ante Čačić mogao bi tad imati na raspolaganju samo 13 igrača.

Livaković, J. Šutalo, Petković i Oršić pozvani su u hrvatsku A reprezentaciju, dok je Luka Ivanušec dobio pretpoziv. Štefulj i Marin pozvani su u U-23 reprezentaciju, koja će igrati protiv Katara, ali se stignu vratiti na utakmicu Kupa. Baturina je pozvan u U-21 reprezentaciju i on također neće moći igrati za Dinamo.

Ademija neće biti jer igra za reprezentaciju Makedonije, a Ristovski je ozlijeđen. Luka Menalo igrat će za Bosnu i Hercegovinu.

Azerbajdžan će u Ligi nacija igrati protiv Slovačke i Kazahstana, a poziv je dobio Mahir Emreli. Sadegh Moharrami će s reprezentacijom Irana boraviti na pripremama u Austriji od 17. do 28. rujna i odigrati dvije prijateljske utakmice. Josip Drmić dobio je pretpoziv za Švicarsku, a Robert Ljubičić za Austriju.

Kad se sve zbroji i oduzme, Čačić će za vrijeme pauze na raspolaganju imati samo 13 zdravih igrača. To su redom: Danijel Zagorac, Ivan Nevistić, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Josip Drmić, Robert Ljubičić, Petar Bočkaj, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Marko Bulat, Dino Perić, Dario Špikić i Emir Dilaver.

Komentari

komentara

« Povratak