RIVALDO SAVJETUJE NEYMARA: “Idi u taj klub, to ne bi bilo loše!”

FOTO:

Još uvijek ne znamo gdje će karijeru nastaviti nestašni Neymar. Ovaj poznati brazilski ofenzivac nalazi se na izlaznim vratima francuskog PSG-a, a prema poznatim medijima ostale su samo dvije destinacije: Barcelona ili Real Madrid.

RIVALDO SAVJETUJE

Bilo je neke sitne priče kako bi Brazilac mogao karijeru nastaviti na Otoku, točnije u Manchester Unitedu. No, prijelazni rok tamo je završio kako je započela nova sezona Premiershipa. Ipak, prijelazni rok u španjolskoj La Ligi traje do 2. rujna. Svoj uvid o situaciji Neymara dao je legendarni Rivaldo.

“Ma, kakva izdaja”, odmah je izvalila Barcina legenda Rivaldo o mogućem odlasku u Real pa zatim objasnio: “Nije isto kad odeš izravno iz Barcelone u Real i kad prvo odeš u neki drugi klub pa tek onda u Real. Mislim da Neymarov transfer u Real ne bi trebalo doživljavati kao izdaju Barcelone iako bi meni puno draže bilo da se vrati na Nou Camp. Ondje se dobro osjećao i dobro igrao”, rekao je Rivaldo.

Španjolski mediji tvrde kako Barcelona nudi nekoliko igrača za Neymara, ali PSG samo želi novac. Također, ta cifra mora biti blizu onoj koju su dali za njega prije točno dvije godine. Podsjećamo, PSG ga je iz Barcelone doveo za točno 222 milijuna eura što je i dalje najveći transfer u povijesti nogometa.

Kako sada stvari stoje, Neymar bi čak mogao i ostati u Parizu iako su narušeni odnosi si vodstvom kluba pa i s nekim suigračima. No ,vjeruje se kako će PSG pronaći najbolje rješenje…

ISTRAŽITELJI OTKRILI UZROK PADA AVIONA U KOJEM JE POGINUO EMILIANO SALA

IPAK ODLAZI? Ovaj europski velikan otvorio pregovore sa Dinamom u vezi Olma!

Komentari

komentara

« Povratak