Roberto Mancini i dalje ima potporu čelnih ljudi talijanskog nogometa

FOTO:

Premda su talijanski nogometaši u dodatnim kvalifikacijama zapeli na putu prema Svjetskom prvenstvu, porazom 0-1 od Sjeverne Makedonije, izbornik Roberto Mancini i dalje ima potporu tamošnjeg nogometnog saveza.

„Nadam se da će Mancini nastaviti s nama i da ostaje na poziciji izbornika“, bio je prvi komentar Gabrielea Gravine, predsjednika Talijanskog nogometnog saveza iako će Italija drugi put za redom gledati Svjetsko prvenstvo sa strane.

Aktualni europski prvaci u polufinalu dodatnih kvalifikacija izgubili su u Palermu od Sjeverne Makedonije iako su dominirali od prve do zadnje minute. No, u svemu se samo pamti rezultat, a Mancini ga ovaj put nije ostvario.

„Prošlog ljeta smo se veselili. Bili smo europski prvaci i s velikim zadovoljstvom smo prihvaćali sve pohvale. Sada moramo biti dovoljno jaki kako bi prihvatili sve kritike jer ih zaslužujemo. No, Mancinija i dalje vidimo kao dio projekta. Vjerujem da dalje idemo zajedno. Ne bih želio pad entuzijazma. Želim da dignemo glavu i pokušamo izbjeći što veću štetu nakon svega“, rekao je 68-godišnji Gravina.

Od 2018. godine Mancini sjedi na izborničkoj klupi Italije.

Komentari

komentara

« Povratak