“Robinho i Alves? Da je to netko napravio mojoj kćeri, danas ne bih davao intervju”

FOTO:

Robinho (40), nekoć slavni nogometaš Santosa, Reala, Manchester Cityja, Milana i reprezentacije Brazila, za koju je odigrao 100 utakmica, sada je osuđen i odveden na izdržavanje kazne od devet godina zatvora zbog brutalnog grupnog silovanja 22-godišnje djevojke.

Također, Dani Alves (40), jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti, prije dva mjeseca nepravomoćno je osuđen na 4.5 godina zatvora zbog silovanja djevojke u noćnom klubu u Barceloni u prosincu 2022. No prije dva dana je pušten na slobodu nakon 14 mjeseci koje je proveo u zatvoru jer je uplatio jamčevinu od milijun eura.

To je izazvalo veliku pažnju jer se Alves, koji je zaradio silno bogatstvo tijekom karijere, na suđenju žalio da je u minusu i da dok je u španjolskom zatvoru, ne može do svoje imovine u Brazilu. Spasio ga je Neymar, koji je tijekom suđenja žrtvi silovanja platio 150 tisuća eura, pa je Alves tako dobio upola blažu kaznu, a onda je nekako osigurao i ostalih milijun eura te izašao na slobodu.

Taj slučaj je za brazilski GloboEsporte komentirao Felipe Melo, nekadašnji brazilski reprezentativac koji je s obojicom igrača dijelio svlačionicu. “Nitko nema pravo govoriti o ovoj temi, ali ipak ne vidim problem da sada dam komentar. Imam 15-godišnju kćer. Da se ovo dogodilo njoj, ja sada ne bih bio ovdje i davao ovaj intervju. Ljudsko biće treba poštovati, bilo ono muško ili žensko”, rekao je Melo.

Komentari

komentara

« Povratak