Romanov post o Dinamovom pozivu Modriću je viralan. Imat će milijune reakcija

FOTO:

Dinamo je na društvenim mrežama objavio kratak video kojim je raspametio navijače. Počinje kadrom raslinja u vrtu i zvukom cvrkuta ptica. Kamera se zatim spusti na stol, na kojem je, uz kavu, pršut i cherry rajčice, današnje izdanje Marce, najčitanijeg sportskog lista u Španjolskoj.

Nepoznata ruka tada otvori novine i onda vidimo da je na njenoj trećoj, udarnoj stranici, preko cijele stranice Dinamov dres s brojem 10 i prezimenom Modrić te #ImaloBiSmisla, što je poruka kojom Dinamo već neko vrijeme mami Modrića (38) da se vrati u klub iz kojeg je otišao prije 16 godina.

Dodan je prijevod fraze i na španjolskom “Tiene todo el sentido del mundo”, a da je ovo ozbiljan poziv, svjedoči to što su na dnu stranice velik Dinamov grb i potpis predsjednika kluba Velimira Zajeca. Očito je da je Dinamo za poziv Modriću zakupio udarnu, treću stranicu novina koje dnevno čitaju milijuni Španjolaca. Znači da je skupo platio ovakav oglas.

No Dinamu će se ta investicija višestruko isplatiti. Ovakvim pozivom Modriću osigurao si je ono što je neprocjenjivo, a to je globalni publicitet. Svijet sada piše i govori o tome da je Modrića klub u kojem se proslavio pozvao na povratak nakon što je s Realom osvojio sve. Vijest o tome objavio je i Fabrizio Romano na Twitteru. Najpouzdaniji izvor s tržišta nogometaša na toj društvenoj mreži ima više od 20 milijuna pratitelja. Za samo pola sata njegova objava skupila je više od pola milijuna reakcija (otvaranja, lajkova, šeranja, komentara) i, naravno, taj broj rapidno raste:

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak