Romin nogometaš: Sinoć sam vidio najluđi NLO ikad

FOTO:

Romin branič Chris Smalling i njegova supruga Sam tvrde da su sinoć vidjeli NLO. Priču o tom događaju podijelila je na Instagramu supruga engleskog nogometaša.

“Chris je vidio to na nebu, okretalo se i bljeskalo. Kunem vam se da se nismo najeli ludih gljiva ili koristili nešto drugo. Vidjeli smo najluđi NLO”, tvrdi Sam Smalling.

“Taj objekt je proletio jako nisko pored nas, zatim se okrenuo i otišao u nebo, gdje je ostao sat vremena (možda i dulje, ali morali smo otići). Bio je premalen da bismo ga snimili, ali vidjeli smo svjetla oko njega”, napisala je Sam i dodala da je NLO bio potpuno nečujan.

Uskoro bi trebali biti objavljeni podaci o službenim viđenjima NLO-a u SAD-u, a među američkim ufolozima i teoretičarima zavjera počelo se širiti sve više misterioznih snimki. NLO-i (neidentificirani leteći objekti) su objekti ili pojave koji se nakon pregleda stručnjaka i dalje ne mogu objasniti na konvencionalan način.

To ne znači da se automatski radi o letjelicama izvanzemaljaca ili o nekim natprirodnim silama, nego da trenutno nema znanstvenog objašnjenja za opažanja. U većini se slučajeva nakon pomnijih istraživanja NLO-i razotkrivaju kao prirodni fenomeni, poput kuglastih munja, meteoroloških balona i uređaja, kao strane špijunske letjelice i dronovi ili pak dobre fotomontaže. (index.hr)

Komentari

komentara

« Povratak