RONALDINHO: “Ova trojica su bolji igrači od Messija…”

FOTO:

Brazilski čarobnjak Ronaldinho jedan je od rijetkih nogometaša na planeti za kojeg se može kazati kako nema hejtere. Uvijek nasmijani Brazilac oduševljavao nas je u dresovima Brazila, Barcelone i Milana pa ga zbog toga mnogi smatraju najvećim ikad.

Svjetskom prvaku iz 2002. godine ne ide najbolje u životu pa je tako početkom godine završio u paragvajskom zatvoru. No, stvari sada idu prema boljem pa je tako Ronaldinho odradio veliki intervju za Marcu gdje je dobio vrlo težak zadatak.

Naime, novinar poznatog lista upitao je Ronaldinha da li smatra Lionela Messija najvećim igračem ikad. Njegov bivši suigrač nije baš uvjeren da je to tako:

“Drago mi je da Messiju ide tako dobro. Bili smo jako dobri prijatelji u Barceloni. Ne volim uspoređivati igrače i jako mi je teško kazati kako je on najbolji svih vremena. Tu su bili Diego Maradona, Pele i Ronaldo… jako je teško kazati kako je Messi najbolji u povijesti nogometa. Mogu samo reći kako je najbolji u ovoj eri.”, rekao je Ronaldinho.

Inače, Messi često spomene Ronaldinha u raznim razgovorima s medijima pa tako Argentinac smatra da je upravo Brazilac glavni razlog zašto je Barcelona počela osvajati najbitnije trofeje.

Komentari

komentara

« Povratak