RONALDO I GRIEZMANN MOGU UČITI OD NJEGA: Modrić u velikom intervjuu za France Football još jednom pokazao kakav je gospodin!

FOTO: Petar Glebov/PIXSELL

Najbolji igrač po izboru UEFA-e i FIFA-e, Luka Modrić,  za France Football je dao veliki intervju. Glavna tema bila je Zlatna lopta, za koju je također glavni favorit. Luka je još jednom pokazao da nije samo veliki igrač, već i čovjek!

Gospodin prije svega

France Football objavio je ekskluzivni intervju s hrvatskim maestrom, Lukom Modrićem. U najavi intervjua stoji kako je Luka izašao iz svojih uobičajenih okvira i iskreno progovorio o brojnim temama.

Prije svega, hrvatski je kapetan naglasio tko su mu dva najveća nogometna uzora te s kojim bi igračima volio igrati:

„Zvonimir Boban i Zinedine Zidane moji su najveći uzori. Boban je moj idol iz hrvatske selekcije, Zidane mi je, srećom, bio trener. S njim smo proživjeli najljepše trenutke Reala, uključujući i ove tri uzastopne Lige prvake. Da, baš bi htio igrati s njim. Treći s kojim bi igrao je Ronaldo Nazario.“

Mnogima je bilo iznenađenje Modrićev odgovor na pitanje tko je najbolji igrač na svijetu.

„Ronaldo je daleko iznad svih ostalih. Ronaldo je na drugoj razini nogometa. Kad su se pojavile glasine o tome da Cristiano odlazi, kladili smo se između nas u svlačionici. Bili smo sigurni da će ostati. Ali, svatko ima svoje životne izbore. ”

Jedan od najperspektivnijih mladih igrača bio je jedna od tema intervjua. Modrić je pohvalio Mbappea, ali i brojne druge Francuze, čime je još jedanput pokazao svoju skromnost.

„Mbappe će i dalje napredovati. Što se tiče Francuza, Griezmanna, Varanea i Mbappea bi stavio u pole position u ovom izboru. Posebno Griezmanna zbog svega što je ostvario ove godine!”, rekao je Modrić.

Konačno, novinare je zanimala i Modrićeva tajna uspjeha. Svoju filozofiju on je objasnio riječima:

„Nogomet se igra glavom”.

Podsjetimo, za nagradu “Zlatna lopta“, France Footballa, u izbor je ušlo 30 igrača, a među nominiranima su osim Modrića i Ivan Rakitić i Mario Mandžukić.

ON JE TO ZASLUŽIO: Mandžukić dobio golemu čast u Juventusu!

Komentari

komentara

« Povratak