Ronaldo je zabio 700 golova u karijeri. Koliko ih ima Messi?

FOTO:

Portugal je izgubio na gostovanju u Ukrajini u kvalifikacijama za Euro 2020., ali Cristiano Ronaldo došao je do još jednog velikog postignuća u karijeri.

Naime, Ronaldo je zabio jedini gol Portugalaca – pogodio je u 72. minuti iz penala. To mu je jubilarni 700. pogodak u karijeri.

Postao je šesti igrač s najmanje 700 golova u karijeri, a nakon utakmice ga je više brinuo poraz koji stavlja pritisak na Portugal dvije utakmice prije kraja kvalifikacija.

“To je lijep trenutak u mojoj karijeri, ali ostaje gorak okus jer nismo pobijedili”, rekao je Ronaldo, a potom je dodatno komentirao rekord: “Rekordi dolaze prirodno, ja ih ne tražim, oni traže mene.”

Messi iza Ronalda

S obzirom na to da se Ronalda cijelu karijeru uspoređuje s Lionelom Messijem, zanimljivo je pogledati koliko Argentinac trenutno ima golova u karijeri. On ih je do sada zabio 672, tako da će i on jako brzo prijeći granicu od 700 golova. Zanimljivo, Messi ima 274 asistencije, 53 više od Ronalda. Uz to, dvije godine je mlađi od Ronalda, ali ostaje za vidjeti hoće li zadržati jednaku kvalitetu igre kao i Portugalac.

SRAMOTA SVJETSKIH RAZMJERA: EVO TKO POSTAJE NOVI TRENER MILANA!

OPET POČINJE: Ovaj engleski klub dovodi Olma za 40 milijuna eura?

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak