Ronaldo objasnio zašto je pukao u Juventusu: Svi znate da to ne volim

FOTO:

Dok mu s Portugalom ide sjajno, u Juventusu je nikad gori. Cristiano Ronaldo je iz utočišta nacionalne momčadi objasnio što se to događa s njim zadnja dva tjedna u klubu.

“U zadnja tri tjedna bio sam ograničen u pokušajima da pokažem što znam i mogu. Zamijenjen sam na dvije utakmice zaredom, a svi znate da to nikako ne volim. Ali u mojim gestikulacijama ili riječima nakon tih zamjena nema nikakve kontroverze. Pokušavao sam pomoći Juventusu igrajući ozlijeđen, ali čak ni u takvom stanju ne volim kada me se mijenja. Ali razumijem to, jer nisam bio dobro i nisam bio 100 posto na tim utakmicama.”

Kada je Maurizio Sarri izvukao Ronalda iz igre deset minuta prije kraja gostovanja kod Lokomotiva u Ligi prvaka, CR je odbio trenerovu ruku i pokazao mu dva prsta, ali sigurno ne kao znak pobjede.

Pet dana kasnije, obavijest da u derbiju Serie A protiv Milana mora napustiti igru već u 55. minuti te tako osjetiti nešto nedoživljeno, popratio je porukom “Odjebi!” treneru, zatim izravnim odlaskom u svlačionicu bez da se pozdravio s trenerom ili suigračima na klupi te odlaskom sa stadiona prije kraja utakmice.

TO SU MEKUŠCI: BILD OTKRIO POPIS IGRAČA KOJI SU SRUŠILI KOVAČA!

PREKRASNA GESTA: Čondrić i Livaković kupili auto legendarnom treneru golmana!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak