ROŠADA U BAYERNU: Perišić odlazi, njegov kolega iz reprezentacije blizu dolaska u Munchen!

FOTO:

Kako piše Jutarnji list, u minhenskom bi Bayernu ovog ljeta moglo doći do smjene Hrvata. Perišić bi mogao otići na Otok, no njegov kolega iz reprezentacije bi mogao potpisati upravo za Bavarce.

Perišić out, Brozović in

Osim na trerenima, ovih će dana biti vruće i u klupskim prostorijama europskih velikana. Što se Hrvata tiče, Marcelo Brozović i Ivan Perišić imaju velike šanse da promjene sredinu.

Kako navodi Jutarnji, jedan od scenarija je da Inter otkupi Alexisa Sancheza od Manchester Uniteda, a kao dio dogovora im pošalje Ivana Perišića. Naime, Perišić je samo na posudbi u Bayern Munchenu i nije sigurno da će ga Bavarci otkupiti jer im je navodno 20 milijuna eura previše.

Istovremeno, talijanski doprvak je bacio oko na Bayernovog Francuza Corentina Tolissa. U nekim kombinacijama, Bayern bi Interu ustupio Francuza, ali bi kao dio dogovora uzeo Marcela Brozovića.

Brozović je već pet i pol godina u Interu i ima status dokapetana no dosta znakovita je činjenica da mu klub još nije ponudio novi ugovor. Podsjetimo, svojevremeno ga je tadašnji trener Niko Kovač već htio dovesti u Munchen no upravi je bio preskup. Trenutna vrijednost mu je oko 48 milijuna eura.

U svakom slučaju, sve ove kombinacije za sada su na razini nagađanja, a tek će idući tjedni pokazati daljnji razvoj situacije.

LAKO JE VODITI CITY: Guardiola će se oduševiti kad vidi budžet za transfere…

Vraća se euronogomet! Evo gdje pogledati završnicu EL-a i LP-a

Komentari

komentara

« Povratak