ROŽMAN NA MUKAMA: Rijeka odgađa iduće ligaško kolo jer je pola momčadi pozitivno na COVID-19!

FOTO:

Koronavirus je upet došao na Rujevicu, hrvatski prvoligaš i europski predstavnik Rijeka je prijavila da joj je više od pola ekipe zaraženo. Točnije, sedam igrača bivšeg hrvatskog prvaka je pozitivno na koronu nakon zadnjeg kruga testiranja što izaziva velike glavobolje kod trenera Rožmana.

U zadnjih pet kola HNL-a Riječani su slavili tri puta dok su u Europa ligi dobar dio utakmice imali pozitivan rezultat protiv Napolija. Sada je novom zarazom sve poremećeno te će Rijeka tražiti odgodu idućeg kola protiv Istre 1961 koje je na rasporedu 21. studenog.

Još veći problem je što dolaze novi europski ispiti, utakmica u Napulju je za deset dana, valjda će većina igrača iz skupine zaraženih biti spremni za EL. Rijekino priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Ovim putem obavještavamo javnost da je nakon novog kruga testiranja s današnjim danom (ponedjeljak, 16. studeni 2020.) sedam igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno na virus korone (COVID-19).

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo objaviti identitet osoba pozitivnih na koronavirus.

Sukladno propisima Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), HNK Rijeka zatražio je odgodu utakmice 12. kola Hrvatski telekom Prve lige protiv Istre 1961 što se prema rasporedu trebala odigrati 21. studenog u 19:10 sati na stadionu Aldo Drosin u Puli.

HNK Rijeka će usko surađivati s epidemiološkom službom i sukladno razvoju situacije napraviti potrebne korake kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi djelatnici kluba.

Shodno epidemiološkoj situaciji cijeli idući tjedan odjeli u klubu mogu se kontaktirati putem e-maila koji su dostupni ovdje (http://nk-rijeka.hr/hnk-rijeka/kontakt/)” – piše na web stranicama Rijeke.

Komentari

komentara

« Povratak