RUSI OBJAVILI: Evo tko će pomagati Ivici Oliću u CSKA Moskvi!

FOTO:

Krajem ožujka stigla je službena potvrda kako je Ivica Olić postao novi trener ruskog velikana CSKA Moskve. Bivši hrvatski reprezentativac tako je zaplovio u trenerske vode nakon što je čak četiri godine bio pomoćnik Zlatku Daliću u reprezentaciji.

Šuškalo se kako će pomoćnici Oliću postati bivši suigrači Miloš Krasić i Elvir Rahimić, dobro poznata lica u klubu. Međutim, od toga ipak neće biti ništa pa su tako ruski mediji danas izašli sa potpuno novim imenima.

Kako tvrde, na klupi CSKA Moskve s Olićem će surađivati Ilija Aračić i Igor Jukić. Hrvatskoj javnosti ova imena možda previše ne znače, no u nogometnoj je ovaj dvojac itekako cijenjen, prenosi naš poznati portal germanijak.hr.

Oni nešto stariji možda će se sjetiti Aračića kao igrača Marsonije, ili, pak, Rijeke, u kojoj je bio do 1995. godine. Tada je otišao iz hrvatskog nogometa i nikad se više nije u vratio. Odselio je sjevernije u Njemačku i tamo se dodatno gradio kao igrač, a zatim i trener.

Igrao je u Chemnitzeru, berlinksoj Herthi i Arminiji iz Bielefelda, gdje je 2003. okončao igračku karijeru. Odmah se prebacio na trenersku i prošao mnogo toga od Augsburga do Stuttgarta. Radio je uglavnom u sklopu U-19 momčadi, a kod Švaba je zadnje bio pomoćni trener. S klupe je otišao u listopadu 2019. i otada je bez posla.

Igor Jukić je stručnjak za tjelesnu pripremu. Dobro ga poznaju na Kineziološkom fakultetu, gdje je redoviti profesor, a nekada je bio uključen u rad reprezentacije, gdje se brinuo o snazi i kondiciji igrača. Sukladno tome, jasno je koja bi mu uloga bila namijenjena u Moskvi.

Komentari

komentara

« Povratak