RUŽNE RIJEČI: Navijači Šibenika žestoko vrijeđali vlastitog trenera!

FOTO:

Na utakmici između Šibenika i Slaven Belupa u 31. kolu HNL-a domaći navijači Funcuti pjesmom su poslali poruku svom treneru Deanu Računici.

“Deane, tovare, napuši se ku*čine”, čulo se skandiranje Računici u drugom poluvremenu utakmice na Šubićevcu.

Podsjetimo, Računica je sa Šibenikom u prošlome kolu izgubio 2:1 od Hajduka. Nakon utakmice je rekao da, kada je već poražen, nada se da će taj pogodak Bijelima pomoći da dođu do naslova. Za Index je kasnije objasnio:

“Ne mislim da se trebam ikome opravdavati, ali mogu reći ovo – tko želi, razumjet će moju izjavu, a tko je kao neki ne želi razumjeti, ni neće. Još jednom ponavljam da sam ponosan na svoju momčad, koja se borila cijelu utakmicu. Hajduk nas je pobijedio golom u 87. minuti. Što ću drugo nakon utakmice izjaviti ja koji sam deset godina proveo u Hajduku, da naslov želim Dinamu ili Osijeku? U mojoj izjavi nema ništa sporno, Hajduku i dalje želim sve najbolje u borbi za vrh.”

Računica je rođeni Šibenčanin koji je ove zime preuzeo klupu matičnog kluba. Kao igrač Hajdukov dres nosio je u tri navrata. Za Bijele je nastupio 276 puta, zabio 77 golova te osvojio po tri prvenstva i Kupa, a Torcida mu je 2004. uručila nagradu Hajdučko srce.

Komentari

komentara

« Povratak