S Leicesterom je napravio čudo, propao je u Chelseaju i sad ide u Tursku!

FOTO:

Sjećate li se kad je Leicester City osvojio Premiership 2016. godine? Jedan od glavnih igrača u toj ekipi bio je veznjak Danny Drinkwater.

Gotovo svi su bili uvjereni kako će Danny otići u neki elitni klub tog ljeta, ali veliki transfer napravio je tek godinu poslije. Engleski veznjak pojačao je Chelsea koji ga je odlučio platiti gotovo 40 milijuna eura. Među ‘Plavcima’ je trebao držati vezni red sa Kanteom, ali njemu nikako nije išlo.

U prvoj sezoni je još nešto sitno i igrao, ali je imao puno problema s ozljedama. No od ljeta 2018. do danas Drinkwaterova karijera otišla je u potpuno krivom smjeru. Na početku te nove sezone dobio je 30 minuta u Community Shieldu protiv Manchester Cityja, što mu je bio jedini nastup u cijeloj sezoni. Posuđen je Burnleyju, u kojem se posvađao sa svima, te je ove zime konačno otišao na posudbu u tursku Kasimpasu, u kojoj će biti do ljeta.

U međuvremenu je uhvaćen pijan za volanom, a Burnley ga je vratio s posudbe nakon što se potukao u jednom noćnom klubu. Vratio se u Chelsea, koji ga je sad odlučio poslati u Tursku, što je 30-godišnjem bivšem engleskom reprezentativcu posljednja šansa da oživi karijeru.

“Mislim da je za njega dobro da je otišao i da pokuša u Turskoj dobiti minutažu i vratiti se. To će biti dobro i za njega i za klub”, rekao je Frank Lampard.

Komentari

komentara

« Povratak