S NJIM NEMA ŠALE: Pogledajte reakciju Gattusa nakon što je njegov igrač dobio crveni karton!

FOTO:

Valencija je jučer na gostovanju svladala Osasunu s 2:1, u sklopu osmog kola La Lige. Pažnju javnosti je privukla bijesna reakcija trenera Valencije, nakon što je njegov igrač zaradio crveni karton.

Nije im lako s Gattusom

Valencija je jučer s 2:1 pobijedila Osasunu. Strijelci su bili Justin Kluivert i Mouctar Diakhaby, dok je poraz domaćih ublažio Darko Brašanac. Bila je to vrlo žustra utakmica, a sudac Miguel Ortiz je  imao pune ruke posla. Podijelio je čak 12 kartona, od kojih su dva bila izravna crvena nogometašima Osasune, dok je dva žuta dobio Valencijin strijelac Diakhaby.

On je prvo dobio žuti karton u 84. minuti, a dvije minute kasnije trener Valencije Gennaro Gattuso ga je izvadio iz igre. Nezadovoljni Gvinejac je s klupe prigovarao sucima pa mu je sudac dodijelio i drugi žuti karton. Trener Gattuso je tu odluku primio naizgled smireno, no kad mu je sudac okrenuo leđa, potpuno je poludio. Bijesno je krenuo prema Diakhabyju, a usput je stradao spremnik za osvježavajuće napitke. Diakhabyju je nakon toga očitao bukvicu, dok su ostali igrači prestrašeno gledali svog stratega.

Komentari

komentara

« Povratak