SAD JE DOBIO SVOJE: Igrač Dinama savršeno odgovorio Bjelici!

FOTO:

Aktualni trener hrvatskog prvoligaša, Nenad Bjelica, jučer je gostovao u poznatom podcastu SuperSportske. Tu je pričao o regularnosti naše lige, a po njemu očito nije u redu da Dinamo ima toliko igrača na posudbi u ostalim prvoligašima.

U podcastu je čak otvoreno kazao kako je Ivan Nevistić igrao za Dinamo:

“Vidjeli ste što se događalo tijekom veljače u sudačkoj organizaciji. To je bila jasna kooperacija Dinama i Rijeke. To je bilo njihovo pravo, ne miješam se u to, ali tu je dotaknut Osijek. Oni su se, govoreći o lošim odlukama protiv njihovih klubova, dotaknuli Osijeka. Ništa mi nismo imali u tome. A kasnije, kupovina i posudbe igrača… Mislim da je svima jasno na što sam mislio. Ono što me najviše potaknulo da to izgovorim je ta utakmica u Rijeci u kojoj i njima i nama trebaju bodovi. Vratar Dinama na posudbi u Rijeci zadnjih 10-15 minuta zadržava igru. Dakle, igra za nekog trećeg. To je bilo jako ružno i zbog toga sam reagirao”, zaključio je Bjelica.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor mladog vratara koji se javio putem svog instagram profila:

“Kratak osvrt na paušalne, neutemeljene i nepotrebne izjave gospodina Bjelice u javnom prostoru. Četiri utakmice GNK Dinama vs Rijeka u sezoni 2020/21: – dva puta izabran za igrača utakmice od strane SN. Uvlačenje mene kao pojedinca koji časno i profesionalno odrađuje svoj posao u teorije zavjere smatram potpuno nepotrebnim.  Opravdavanje neostvarenih ambicija preko mog imena je u najmanju ruku nekorektno. Gospodinu Bjelici želim svu sreću u nastavku karijere..”

Podsjetimo, Dinamo i Rijeka dogovorili su transfer Nevistića početkom godine pa će tako u narednim danima mladi vratar i službeno postati igrač Dinama.

Komentari

komentara

« Povratak