SAD JE GLAVNI U ŠKOLI: U reprezentaciji pozvan 15-godišnjak!

FOTO:

Ovaj mjesec će se odigrati preostala dva kola europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar. A nevjerojatna vijest dolazi iz Rumunjske.

Naime, 15-godišnji ofenzivni veznjak Enes Sali dobio je poziv u seniorsku reprezentaciju Rumunjske! On je dosad igrao samo za Rumunjsku U17 i U16 reprezentaciju, a sada će napraviti nevjerojatni skok što se tiče reprezentacije. Također posjeduje kanadsku putovnicu s obzirom da je rođen u Torontu.

Sali je nedavno postao najmlađi strijelac u povijesti rumunske Lige I s 15 dana, 6 mjeseci i 21 danom, a sigurno je svoje prste u njegovom pozivu u nacionalnu vrstu imao i vlasnik i trener Farul FC-a, Gheorghe Hagi!

15-godišnjak rođen u Torontu je godinu dana proveo u Barcelonu (2017. – 2018.), a ovog je ljeta stigao u Farul Fc iz Hagijeve akademije.

Iako njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 200 tisuća eura, on bi jednog dana mogao ostvariti rekoradan izlazni transfer u povijesti kluba i s trona svrgnuti Razvana Marina koji je u sezoni 16/17. prešao u Standard za 4.8 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak