SAD SU SE I ONI OGLASILI: HNS pokrenuo postupak protiv Petkovića!

FOTO:

Umjesto da se pripremamo za praćenje utakmice između Real Betisa i Dinamo Zagreba u doigravanju Konferencijske lige, naciju zabavlja obračun Roberta Jarnija i Brune Petkovića.

Sada se u sve tu uključio i HNS. Naime, Hrvatski nogometni savez pokrenuo je disciplinski postupak protiv igrača Dinama i hrvatskog reprezentativca Brune Petkovića zbog počinjenja prekršaja iz članka 83. Disciplinskog pravilnika HNS-a, vezano uz točku V.1.6. Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova, objavljeno je na službenoj stranici HNS-a.

Postupak je pokrenut uslijed Petkovićeve izjave na konferenciji za medije GNK Dinama uoči gostovanja u Sevilli protiv Betisa, u kojoj se osvrnuo na medijski istup tadašnjeg izbornika mlade hrvatske U-17 reprezentacije, Roberta Jarnija. Sad već bivši izbornik U-17 reprezentacije Hrvatske rekao je da će navijati za Betis protiv Dinama u Konferencijskoj ligi, a Petković ga je zbog toga nazvao “klaunom”.

“Točkom V.1.6. Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova utvrđeno je da se nogometni djelatnici trebaju u javnim nastupima suzdržavati od negativnih stavova, vrijeđanja ili klevetanja drugih pripadnika nogometne organizacije te davati izjave za sredstva javnog priopćavanja samo sukladno duhu i općem pravilu navedenog Kodeksa”, priopćio je HNS.

Komentari

komentara

« Povratak