SADA JE JASNO ZAŠTO VIŠE NEMA ADIDASA: Evo koliko će Dinamo dobivati od novog sponzora!

FOTO:

Dinamo će večeras iza 19 sati predstaviti novi domaći i gostujući dres za novu sezonu. Na društvenim mrežama već se pojavio navodni dizajn dresova, a jesu li te objave točne, bit će poznato večeras.

Dinamo će dres predstaviti u maksimirskom parku, gdje će se navijači družiti s igračima prije nego što momčad sutra otputuje u austrijski Bad Radkersburg na glavni dio priprema.

Dinamo je za ovu sezonu promijenio tehničkog sponzora. Nakon dugogodišnje suradnje s Adidasom momčad će od ove sezone opremati britanska tvrtka Castore, koja se zadnjih godina probija na nogometno tržište. Među klubovima koje oprema su njemački prvak Bayer Leverkusen, Rangers, Newcastle, Aston Villa i mnogi drugi.

U suradnji s novim sponzorom Dinamo bi trebao imati puno više utjecaja na dizajn dresova i opreme, ali i puno veću financijsku korist. Naime, petogodišnji ugovor s Castoreom Dinamu će donijeti osam milijuna eura keša i još dva milijuna eura u opremi.

Osim toga, Dinamo će zarađivati puno više od prodaje dresova nego što je bio slučaj s Adidasom, kojem je bio tek jedan od stotina klubova s kojima je surađivao. Adidas Dinamu nije plaćao ništa u gotovini, a nagrađivao ga je tek bonusima za osvajanje naslova i igranje u Ligi prvaka.

Komentari

komentara

« Povratak