SADA JE SVE JASNO: Nenad Bjelica otkrio zašto nije pružio ruku treneru Hajduka!

FOTO:

Nenad Bjelica sada je već 400 dana trener prvoligaša Osijeka pa je tako poznati hrvatski stručnjak dao veliki intervju za portal Index.hr u kojem je prokomentirao mnoge aktualnosti.

Osijekov kormilar od prvog dana ne krije da je došao po trofeje. Prošle sezone njegov je Osijek odigrao povijesnu sezonu i završio na drugom mjestu iza Dinama. Borba je trajala gotovo do posljednjih kola, a Bjeličin je Osijek u manje od godinu dana poprimio čvrst gard pobjedničke momčadi.

Bjelica i njegov stručni stožer instalirali su novi mentalitet u svim segmentima. Osječani su se tako iz simpatičnog slavonskog kluba pretvorili u trn u oku velikoj većini, što će nam priznati i sam Bjelica, koji je apsolutno najzaslužniji za promjenu garda.

Za početak je bivši trener Dinama detaljno objasnio zašto nije pružio ruku treneru Hajduka nakon utakmice:

“Nije točna informacija da mu nisam pružio ruku. Pružio sam mu ruku prije utakmice, isto kao što on meni nije pružio ruku u Splitu prije utakmice. Ne znam zbog čega, to morate njega pitati zašto ne pozdravi svog gosta. Ja svakog trenera HNL-a pozdravim i prije i poslije utakmice. Uglavnom sa svima imam korektan odnos, nekad nešto malo zaiskri na klupama, ali to je normalno. Svatko se bori za svoju momčad. Nakon ove utakmice nisam mu pružio ruku zato što je u jednom trenutku dok sam razgovarao s četvrtim sucem krenuo s uvredama prema meni, bez da sam ja išta komentirao u njegovom smjeru. Vrlo agresivno se strčao prema nama dvojici, bez obzira na to što nisam 90 minuta komunicirao s njim i njegovom klupom, nego isključivo s mojim igračima i eventualno sa sucem. Piše “Bjelica nije dao ruku Gustafssonu”, ali ne piše da sam svim ljudima na Hajdukovoj klupi dao ruku, osim njemu. Ne zaslužuje, ako me ne poštuje, ja ga isto neću poštivati. Unatoč tome što mi nije dao ruku u Splitu, što je vrlo nekorektno i vrlo negospodski, prije utakmice, opet sam mu prišao pred utakmicu kako dolikuje treneru Osijeka na domaćem terenu i pružio mu ruku.”

Trener Osijeka je jedan od onih koji su stali na stranu suca Ivana Bebeka koji neće suditi čak četiri mjeseci:

“Napravimo takav linč čovjeka kao da je ubio nekog. Za mene to nije nikakav veliki prijestup bio. Neke riječi koje je izgovorio su bile ružne. Ali kažem, u dnevnoj komunikaciji koju imamo mi sportski radnici, pa i ljudi u ložama na terenu i izvan, ima i puno gorih izraza.”

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak