SADA JE SVE JASNO: Sergej Jakirović objasnio situaciju oko Brekala!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb danas je igrao prvu pripremnu utakmicu uoči nastavka sezone. Modri su svladali slovensku Rogašku s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na utakmici djelo je napadača Sandra Kulenovića.

Sergej Jakirović je nakon utakmice rekao da je jako zadovoljan viđenim, budući da je izrotirao 29 igrača.

Dinamo u ponedjeljak ide u Rovinj na nastavak priprema, ali paralelno s tim Jakirović radi na dovođenju novih igrača. Došao je Takuya Ogiwara, s posudbi su se vratili Fran Brodić i Moreno Živković, ali Dinamo želi još nekoliko igrača. Jedan od njih je Josip Brekalo, koji se stalno povezuje s Dinamom. Jakirović je nakon utakmice objasnio u kojoj fazi su pregovori.

“Brekalo jako želi doći k nama i mi želimo da dođe. Problem je što se Fiorentini ozlijedio glavni krilni igrač, drugi je na afričkom Kupu nacija i trenutačno im Brekalo treba. No dobro za nas je što Fiorentina traži nove igrače i ja se nadam da će nekoga dovesti pa da mi možemo Brekala”, rekao je Jakirović nakon utakmice.

Fiorentina do kraja siječnja igra čak pet utakmica i Brekalo bi joj jako dobro došao. Dinamo bi ga želio dovesti što prije, talijanski mediji pišu da će doći, ali da bi ga Viola mogla zadržati još koji tjedan zbog nakrcanog rasporeda.

Komentari

komentara

« Povratak