Sada je i službeno: Tudor je novi trener velikog Galatasaraya! Napali ga navijači Karabukspora!

FOTO: Galatasaray

Igor Tudor od danas je službeno novi trener turskog velikana Galatasaraya! Možemo slobodno reći kako se radi o najvećem turskom klubu.

Tudor je spreman za ovo

Igor Tudor je sigurno jedan od najtalentiranijih trenera u Hrvatskoj. Istina, nije imao puno sreće na klupi Hajduka i PAOK-a. U Hrvatskoj je jači bio Dinamo, a u Grčkoj to je bio veliki Olympiacos. Unatoč tome iza sebe ima hrvatski kup osvojen 2013. godine.

Turski mediji pišu kako će Galatasaray našem treneru isplatiti 500 tisuća eura za ostatak tekuće sezone.

“Privukao je pažnju vrlo atraktivnim nogometom u Karabuksporu, te je od 15. veljače 2017. trener Galatasaraya.”, pišu iz kluba.

Navijači Karabukspora ogorčeni

Ipak, nije sve tako bajno u ovoj priči. S druge strane sad već bivši klub Igora jako je razočaran njegovim odlaskom. Rastanak je bio buran. Predsjednik Karabukspora je galamio o izdaji. Tvrdi da se Tudor iza leđa dogovarao s Galatom. “Igor nas je izdao, iz medija sam saznao da odlazi. Igramo utakmicu, a on ide na trening drugog kluba. Žalit ćemo se turskom savezu”, poručio je predsjednik Hikmet Ferudun Tankut.

Tudor je doživio i neugodnost s navijačima Karabukspora. Dočekali su ga ispred klupskih prostorija i izvrijeđali, a jedan je čak fizički krenuo na njega. Incident su spriječili zaštitari. Ljutiti navijač nastavio je s verbalnim uvredama.

“Igore, koliko su ti platili?”, vikao je navijač, a on je samo mirno ušao u autobus.

https://nogometne-vijesti.hr/hrvatski-nogomet/tko-lud-zasto-se-radi-stigla-nova-odluka-ademiju/

Komentari

komentara

« Povratak