SAGA SE NASTAVLJA: Zbog Mbappea, PSG priprema sudsku tužbu!

FOTO:

Francuski “Le Parisien” jučer je objavio detalje ugovora Kyliana Mbappea s PSG-om. Klubu se to nimalo nije svidjelo.

Sve je laž?

„Le Parisien“ je jučer pod naslovom “Tajne ugovora stoljeća” dao javnosti uvid u detalje ugovora između Kyliana Mbappa i PSG-a.

Naime, Le Parisien je otkrio kako je Mbappeu plaća čak 72 milijuna eura godišnje! Osim toga, dobio je i 180 milijuna eura samo za potpis ugovora. Još će dobiti bonus za vjernost za svaku godinu u klubu – 70 milijuna eura nakon prve sezone, 80 nakon druge i 90 milijuna eura ako ostane i treću godinu u PSG-u.

Ukupno će Mbappe, koji je s PSG-om potpisao ugovor na dvije godine uz mogućnost produljenja na još jednu godinu, dobiti više od 630 milijuna eura! Naravno, ako ostane tri godine. No to nije sve. Osim novca, Mbappe ima pravo sudjelovanja u klupskoj politici te u donošenju odluka o transferima!

PSG se odmah oglasio priopćenjem za javnost i demantirao sve informacije koje je objavio „Le Parisien“.

„Nakon senzacionalističkog teksta objavljenog u ponedjeljak navečer vezano za klub i jednog od igrača, Paris Saint-Germain demantira sve informacije i detalje koji su se pojavili. Članak je objavljen prije vrlo važne utakmice u Ligi prvaka i tako destabilizira momčad. Klub se suzdržava od daljnjih komentara.“

Također, poznati novinar Fabrizio Romano javlja kako će Paris Saint-Germain pokrenuti pravni postupak protiv Le Parisiena.

Za analizu utakmice Borussia Dortmund – Manchester City kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak