SALAH, ZAŠTO TO RADIŠ? Pogledajte odvratnu glumu zvijezde Liverpoola!

FOTO:

Liverpool i njegovi navijači nastavljaju sanjati. Redsi su na Anfieldu doistao pomučili s neugodnim Crystal Palaceom. Rezultat je bio 4:3 za Kloppa i njegove ratnike…

Počelo je jako loše po navijače Liverpoola jer poveli su gosti, i to u 34. minuti preko Townsenda. Rezultat se nije mijenjao do kraja prvog poluvremena. A onda pravi spektakl u drugom poluvremenu.

Liverpool preko Salaha i Firmina u 46. i 53. minuti dolazi do velikog preokreta. No, u 65. minuti novi šok za navijače Liverpoola. Rezultat je izjednačio Tomkins u 65. minuti.

Ipak, nevjerojatnu dominaciju na terenu Redsi su ipak pretvorili u pobjedu. Salah je samo desetak minuta kasnije donio novo vodstvo, a u 93. minuti Mane postiže četvrti pogodak za Liverpool koji je itekako bio bitan. Naime, u 95. minuti je Meyer zabio za Crystal Palace, ali to je bilo samo kako bi ublažio rezultat.

No, nakon utakmice mnogo prašine podigao je najbolji igrač Liverpoola, Mo Salah. Naime, egipatski čarobnjak je počeo redovito simulirati tijekom utakmice, a navijači su ga pošteno iskritizirali po društvenim mrežama.

Tako su mnogi navijači već izgubili poštovane prema Salah koji je i u prijašnjim utakmicama pokazao kao voli glumiti na terenu… Salah, pa zar ti to treba?

NEMA POVRATKA: PSG-OVA ZVIJEZDA IZBAČENA U DRUGU MOMČAD!

Komentari

komentara

« Povratak