Sammir na meti portugalskog velikana i nekoliko talijanskih klubova

FOTO:

“Teško je reći u ovom trenutku kamo će Sammir, jer taj dug postoji i pitanje je kako će se klubovi dogovoriti. Možda Hangzhou ipak odluči zadržati Sammira i podmiriti svoje dugove ali isto tako, što mi se pak čini realnije jest da će Sammira ipak pokušati nekako riještiti s obzirom da igrač ima velika primanja”, rekao je za tportal.hr Sammirov menadžer Andy Bara pa otkrio tko je sve zainteresiran.

Često osporavani, ali sasvim sigurno dokazani vezni igrač, Sammir, posljednje je dvije sezone bio igrač kineskih klubova, prvo Jiangsu Suninga, a onda i Hangzhoua.

No, s ovim drugim klubom ispao je u drugu ligu, te se sada postavlja pitanje hoće li Sammir karijeru nastaviti negdje drugdje ili bi se možda mogao vratiti u Jiangsu Suning, klub s kojim je Hangzhou u prijateljskim odnosima, ali  kojemu je ostao dužan nekoliko rata za Sammira.

Ovdje priča ne prestaje jer, kako je Bara rekao, za Sammira ima jako puno upita.

‘Zvali su me i neki veliki europski klubovi poput Benfice, ali i nekoliko vodećih talijanskih klubova od kojih neki igraju i u Ligi prvaka. Zbog korektnosti  njihova imena ne smijem navoditi. No, ono što je također zanimljivo, jest da bi Sammira želio i Palmeiras, trenutno vodeća momčad brazilskog prvenstva. I nekako mislim, ako se Sammir već odluči na manja primanja, jer s obzirom na to da izvan Kine teško netko može toliko platiti, onda će se radije vratiti u Brazil nego u Europu. Kroz desetak dana znat ćemo puno više’, zaključio je Bara.

Komentari

komentara

« Povratak