SAMO TAKO TREBA NASTAVITI: Hrvatska doživjela nevjerojatni skok na UEFA-inoj listi koeficijenata!

FOTO:

Hrvatski klubovi (Dinamo Zagreb, Osijek, Rijeka i Hajduk Split) nastavljaju s odličnim rezultatima u Europi pa tako još uvijek ne znaju za poraz.

Hrvatski prvak odigrao je već tri utakmice u pretkolima Lige prvaka te su ostvarili savršeni učinak s tri pobjede. Danas je nastavljena žetva u Konferencijskoj ligi pa su tako slavili Hajduk i Rijeka dok je Osijek remizirao na teškom gostovanju kod poljskog Pogona.

Po završetku prošle sezone Hrvatska se nalazila na tek 18. mjestu na UEFA-inoj listi nacionalnih koeficijenata, a večeras dolaze fantastične vijesti. Naime, zbog dobrih rezultata Hrvatska je doživjela ogroman skok na toj tablici.

Naime, hrvatski klubovi sada se nalaze na sjajnom 14. mjestu, a svi već dobro znate kako 15. mjesto donosi drugog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ovim rezultatima preskočili smo Cipar, Dansku, Češku i Tursku. No, ispred nas se, recimo, nalazi Srbija koja nam bježi za gotovo dva puna boda.

Nadajmo se kako će HNL klubovi nastaviti s odličnim rezultatima jer kuglice u Nyonu su bile jako naklonjene Dinamu, Osijeku, Rijeci i Hajduku pa se tako može očekivati još puno bodova tijekom ovih kvalifikacijskih susreta.

Sretno, naši!

Komentari

komentara

« Povratak