SASVIM REALAN LEGENDARNI TRENER: “Prošla su vremena kad smo se mogli mjeriti s Hrvatskom…”

FOTO: HINA

Bivši izbornik reprezentacije BiH i jedan od najvećih nogometaša u bivšoj državi, Safet Sušić je u razgovoru za portal Klix.ba kratko prokomentirao aktualnu situaciju u svojoj reprezentaciji, ali i dao viđenje ostalih nacionalnih vrsta u regiji.

Zmajevi u posljednje vrijeme ne izgledaju dobro, u zadnje dvije prijateljske utakmice upisali su poraz od Gruzije (1:0), da bi potom slavili s minimalnih 1:0 na Bilinom Polju protiv Luksemburga.

– Nažalost, nisam gledao utakmice protiv Gruzije i Luksemburga, imao sam neke obaveze pa sam na kraju samo pogledao rezultat. Šta reći, kad nemaš rezultate koje očekuješ, situacija ne može biti dobra. Atmosfera nije dobra, a kada nema dobrih rezultata onda nema ni publike, komentari su negativni i normalno je da svi napadaju izbornika i igrače poslije neuspjeha.

Kada su u pitanju reprezentacije Hrvatske i Srbije Sušić tvrdi kako su prošla vremena kada se BiH mogla uspoređivati s njima.

– Hrvatsku treba staviti ‘sa strane’, oni već godinama imaju odlične igrače i generacije. Već su godinama, točnije od postojanja države jedna od deset najboljih reprezentacija u Europi. Što se tiče Srbije, oni su također imali loše rezultate u jednom razdoblju, ali i oni su momčad koja je ranije igrala na Euru i Svjetskom prvenstvu. Iznenađenje je to što su bili ispred Portugala, ali sigurno je da imaju dosta dobrih i kvalitetnih igrača. Ne smatram to iznenađenjem, iznenađenje je za mene Makedonija koja je izbacila Italiju, a Srbija i Hrvatska ipak imaju kvalitetu. U jednom trenutku po kvaliteti smo se mogli nositi s Hrvatskom, bili smo kvalitetniji od Srbije, ali prošla su ta vremena, iskreno je rekao Sušić.

ŠOK TRANSFER: EVO GDJE ODLAZI JEDAN OD NAJVEĆIH HAJDUKOVIH TALENATA!

Komentari

komentara

« Povratak