SAUDIJSKA ARABIJA MU NIJE BILA SUĐENA: Henderson prošao liječnički u novom klubu!

FOTO:

Engleski veznjak Jordan Henderson prošlog ljeta prešao je iz Liverpoola u saudijski Al-Ettifaq za 14 milijuna eura. No, bio je to krivi potez.

Englez se očito nije mogao naviknuti na tamošnji život, a neki mediji pisali su kako je golemi pritisak na njega napravila upravo žena. Zbog toga je bivši igrač Liverpoola zatražio raskid ugovora kojeg je i dobio da bi danas već bio predstavljen u novom klubu.

Naime, već je potvrđeno na nekim uglednim stranicama, primjerice Transfermarkt, kako je Jordan Henderson postao novi igrač nizozemskog velikana Ajaxa! S njima je potpisao na dvije i pol godine. Tako se pridružio hrvatskoj koloniji u Amsterdamu (Borna Sosa, Josip Šutalo i Jakov Medić).

Transfer špekulacije selile su Hendersona nazad u engleski Premiership, a spominjao se čak i Juventus koji traži pojačanja u veznom redu. Ipak, izbor je pao na Ajax koji se polako budi iz krize.

Henderson je u karijeri igrao za Sunderland, Coventry City, Liverpool i Al-Ettifaq. Za englesku reprezentaciju upisao je 81 nastup te je pritom postigao tri pogotka.

Komentari

komentara

« Povratak