SAVRŠENA IZVEDBA: Nogometaš u HNL-u dobio desetku!

FOTO:

Jučer smo na Šubićevcu vidjeli dvoboj na kojem je palo čak osam golova! Šibenik je uvjerljivo, teniskim rezultatom, svladao Hrvatski Dragovoljac 6:2.

SofaScore je za igrača utakmice proglasila ofenzivca Marina Jakoliša koji je za svoju izvedbu dobio savršenu ‘desetku’. Jakoliš je postigao jedan gol te Hat Trick u asistencijama. Za samo četiri utakmice u Šibeniku nadmašio je dvogodišnji učinak u Hajduku. U četiri utakmice na početku sezone postigao je dva i namjestio tri gola.

Podsjećamo, Jakoliš je došao u Hajduk u ljeto 2019. godine iz austrijske Admire. Na početku je bio napadač, ali u Hajduku su ga prebacili na desnog beka što je iznenadilo mnoge. Hari Vukas, jedan od trenera koji su se posljednjih godina izredali u Hajduku, ovako je objasnio zašto su tamo od Jakoliša napadača išli raditi beka:

“U sustavu 3-5-2 tražili smo od bekova da budu ofenzivni. Igrači tipa Jakoliš ili Juranović imaju moć pokrivati cijelu stranu i zato su igrali. Ima masu slučajeva s igračima koji su se spustili na beka. Srna je bio desetka u veznom redu pa karijeru napravio na beku, Vrsaljko se također tamo spustio s krila… Mislim da Jakoliš na toj poziciji dosta može dati.”

No, u Hajduku se baš i nije snašao, a posudba u Šibeniku već sada se pokazuje kao fantastičan potez.

Komentari

komentara

« Povratak