SAVRŠENA LIGA ZA NJEGA: Evo gdje se vidi Nikola Vlašić…

FOTO:

Jedan od najboljih igrača među Vatrenima, Nikola Vlašić, dao je veliki intervju za španjolsku Marcu. Nikola se trenutno, s moskovskim CSKA, nalazi na pripremama u južnom španjolskom gradu Alicanteu pa su tako tamošnji novinari odlučili porazgovarati s ponajboljim mladim igračem svijeta.

Bivši igrač Hajduka prema mnogima je najbolji igrač ruskog prvenstva i velike su šanse kako će na ljeto napraviti veliki transfer. Upravo to je bilo prvo pitanje novinara Marce kojeg je zanimalo da li se Nikola vidi u jačoj ligi:

“Da, naravno. Kada sam u svojoj reprezentaciji s igračima Real Madrida, Barce, Intera… vidim i sebe u nekom velikom klubu, no trebam ići korak po korak. U Rusiji moram završiti sezonu što bolje pa se pokušati dokazati na Europskom prvenstvu”.

Vlašić bi volio zaigrati jednog dana u Španjolskoj, gdje se osim Modrića i Rakitića nalaze i hrvatski reprezentativci Ante Budimir (Mallorca) te Šime Vrsaljko i Ivo Grbić (oba Atlético Madrid).

“Volim španjolsku ligu, obožavam njen nogometni stil. Sve momčadi nastoje i žele igrati s loptom. Ondje doista ima tehnički sjajnih igrača. A uz to su brzi, pokretljivi”, izjavio je.

Komentari

komentara

« Povratak