SCENE KOJE OBILAZE SVIJET: Navijači Athletica sinoć u 30. minuti brutalno ponizili goste iz Barcelone!

FOTO:

Jučerašnje gostovanje kod Athletic Bilbaa bilo je sve samo ne ugodno za Barcelonu. Domaći navijači su poslali jasnu poruku…

Katalonci dobili vatrenu dobrodošlicu

Navijači Athletic Bilbaa jasno su pokazali što misle o posljednjim kontroverzama koje se vežu za katalonski klub. Naime, tužiteljstvo tereti FC Barcelonu te njene bivše predsjednike Josepa Mariju Bartomeua i Sandra Rosella da su od 2001. do 2018. Joseu Mariji Enriquezu Negreiri, bivšem potpredsjedniku španjolske sudačke komisije, i njegovoj tvrtki platili ukupno 8.4 milijuna eura. Zauzvrat, Negreira im je delegirao naklonjene suce te jamčio da će oni suditi za nju. Barcelona je čak i priznala dio uplata uz objašnjenje kako su samo skupljali informacije o sucima.

Domaći navijači su tako u 30. minuti na teren počeli bacati isprinatne novčanice i kartone s grbom Barcelone, simbolom dolara i natpisom „mafija“.

„Niti Barca, niti Madrid, samo Athletic”, skandirali su navijači kluba iz Bilbaoa, a neki su skandirali i da Katalonce treba poslati u drugu ligu.

Dodatan bijes domaći navijača izazvala je i kontroverzna odluka suca Gila Manzana. On je dvije minute prije kraja poništio gol koji je postigao Inaki Williams za 1:1. Prvo ga je priznao, ali je onda na intervenciju VAR-a pregledao snimku i poništio gol zbog igranja Inakija Muniaina rukom prije nego što je gol postignut. Barcelona je tako slavila golom Raphinhe u 46. minuti.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak