SEBIČNOST? Evo što o tome kaže Andrej Kramarić…

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Andrej Kramarić odigrao je još jednu ispodprosječnu utakmicu za hrvatsku reprezentaciju. U pobjedi 2:1 protiv Walesa njegov nastup pamtit će se samo po tome da je mogao bolje reagirati u nekoliko situacija. (index.hr)

U posljednjih nekoliko mjeseci zamjera mu se sebičnost u nastupima za Hoffenheim i hrvatsku reprezentaciju, a danas je tom osobinom razljutio i mnoge navijače.

“Ne mogu reći da mi nije išlo, zadovoljan sam svojom igrom. No kao napadač uvijek želim zabiti gol, ali u nekim ključnim trenucima sam jednostavno bio previše izmoren. Moglo je to bolje izgledati, možda sam i ja mogao bolje riješiti neke situacije”, rekao je Kramarić.

Pod “bolje riješiti neke situacije” Kramarić sigurno misli na situaciju kada se odlučio na udarac u drugom poluvremenu iako je na drugoj strani loptu čekao Perišić.

Nakon utakmice pravdati ga je morao i izbornik Zlatko Dalić.

“Kramarić nije bio na svojoj najidealnijoj poziciji. Znamo da najviše daje iza špice, lijevo i desno. Slažem se da je bilo nešto sebičnosti u njegovoj igri, ali u cjelini odigrao je ipak dobru utakmicu, a ono što možda netko misli da je nešto opušteniji jer nema pravu konkurenciju ne prihvaćam. Ima on konkurenciju, ali duga je sezona iza njega.”

TRANSFER KARIJERE: EVO KOJI GIGANT JE SPREMIO PONUDU ZA REBIĆA!

ISKRENI ZLATKO DALIĆ: “Ovo je zaista bilo…”

Komentari

komentara

« Povratak