ŠEF LAZIJA: “Bakterije ima i žena u vagini, pa nije zarazna. Korona izgleda kao…”

FOTO:

Lazio se uoči današnjeg derbija s Juventusom našao u središtu skandala s manipulacijom testova na koronavirus. (index.hr)

Lazio je uoči utakmice Lige prvaka sa Zenitom imao trojicu zaraženih igrača, Ciroa Immobilea, Thomasa Strakoshu i Lucasa Leivu koji su bili pozitivni na Uefinom testiranju. No sva trojica igrala su prvenstvenu utakmicu protiv Torina i trebali su danas igrati protiv Juventusa jer su bili negativni na virus.

No, utvrđeno je da je Lazio koristio različite metode testiranja na koronavirus zbog čega su potencijalno zaraženi i opasni igrači nastupali u talijanskom prvenstvu. Immobile, Strakosha i Leiva ipak neće igrati danas protiv Juventusa nakon velikog pritiska javnosti, a Lazijev predsjednik Claudio Lotito je bizarnom izjavom izrazio bijes zbog čitave situacije s koronavirusom.

“Sve to meni djeluje kao neki čarobni trik. Što uopće znači da je netko pozitivan? Pozitivan znači da si i zarazan, zar ne? Postoje bakterije i u ženskim vaginama pa to ne znači automatski da su patogene. Samo u nekim slučajevima mutiraju i postanu opasne”, rekao je Lotito i dodao:

“Rezultati tih testiranja tumače se na čudne načine. Naša liječnička služba pregledala je Immobilea i utvrdila da mu je kapacitet pluća veći nego prije. Uzeli su mu bris, bio je negativan kao i čitava njegova obitelj. Zašto sad ne može igrati protiv Juventusa? Predlažem da angažiramo neku treću agenciju koja će provoditi testiranja jer ovo sve skupa više nema smisla”.

Komentari

komentara

« Povratak