SENZACIJA IZ RUDEŠA: Predsjednik kluba najavio dvije čudesne vijesti!

FOTO:

Nogometni klub Rudeš napravio je čudesne stvari ovog proljeća. Momci iz zagrebačkog kvarta proigrali su kad je najpotrebnije te redom rušili naše najveće klubove, Hajduka, Rijeku, Osijeka i Dinamo…

Veliki planovi

Predsjednik kluba, Ivan Knežević, bio je vidno oduševljen rezultatima koje su napravili njegovi ljudi u klubu pa je zato bacio velike novosti:

“Nakon završetka sezone dolazi u Zagreb predsjednik Alavesa. Imamo ugovor na deset godina, ali po svakoj sezoni odlučujemo hoćemo li dalje ili se sporazumno razlazimo. Očekujem da nastavimo suradnju, Alaves ima namjeru napraviti kamp i stadion”, rekao je predsjednik pa nastavio:

“U Rudešu nema dovoljno mjesta za stadion, tu bi bio kamp. A gdje stadion? To vam još ne mogu reći. Za takve projekte potrebna nam je suradnja s Gradom. Imali smo već jedan sastanak po tom pitanju, no neka oni dođu i kažu, ne želim istrčavati. U Rudešu bi bili uvjeti za Drugu ligu, možda jednog dana i mi krenemo u smjeru da imamo B momčad, pa s njom planiramo kao i neki od prvoligaša doći do drugog ranga.”

Prvi ozbiljni trenerski angažman: legendarni igrač Real Madrida sjeda na klupu Leganesa!

Komentari

komentara

« Povratak