SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: Luka Modrić se vraća u Dinamo!?

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, od prvog siječnja ima pravo pregovarati s bilo kojim klubom na svijetu. Razlog leži u tome jer je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora sa španjolskim velikanom Real Madridom.

Prema svemu sudeći Luka je svoje odigrao u dresu ‘Kraljeva’. Posljednji medijski napisi govore kako je čak Carlo Ancelotti ponudio Modriću mjesto u stožeru kluba, ali se Hrvat ipak zahvalio te odbio taj prijedlog. Mirovina još uvijek nije opcija.

A kao nove destinacije najviše se spominju Saudijska Arabija te američki MLS. Poznato je samo kako glavni klubovi u Saudijskoj Arabiji žele Modrića u svojim redovima, a što se tiče Amerike, tu se najviše spominje Inter Miami gdje igraju Lionel Messi, Luis Suarez, Jordi Alba i Sergio Busquets.

No, od danas se pojavila još jedna destinacija, a to je Dinamo Zagreb! Naime, Index.hr ekskluzivno doznaje kako je predsjednik kluba, gospodin Mirko Barišić, danas odradio razgovor s bivšim kapetanom Dinama, Lukom Modrićem. U podužem razgovoru objasnio mu je da su mu vrata u Maksimiru uvijek otvorena. Iako Modrić ima i druge opcije za nastavak karijere, kapetan hrvatske reprezentacije bio je vrlo zadovoljan onim što mu je predsjednik rekao.

Sami detalji razgovora nisu poznati, ali to je trenutačno zaista najmanje važno. Sama činjenica da se Modrić nije samo zahvalio Barišiću na pozivu nego je sve rečeno uzeo u obzir velika je vijest za Dinamove navijače.

Nitko ne treba prerano upadati u euforiju zbog jednog telefonskog razgovora. Ostvaren je tek prvi kontakt i trenutačno je nemoguće pretpostaviti kad bi se mogao dogoditi Modrićev povratak, ako do njega uopće dođe.

No sve ovo dodatno će raspaliti maštu, ali i euforiju među Dinamovim navijačima, koji su u naletu nakon prolaska Betisa i uoči velikog derbija s Rijekom. Ne treba uopće naglašavati što bi povratak Luke Modrića značio za Dinamo i čitav SuperSport HNL te kakav marketinški potencijal bi imao eventualni povratak najvećeg hrvatskog igrača u povijesti.

Inače, Luka Modrić je nakon posljednje utakmice za Dinamo izjavio: “Nisam još ni otišao, a već me pitate o povratku. Iskreno, poznavajući sebe, vratit ću se jednoga dana. Srce ne možeš prevariti”.

Komentari

komentara

« Povratak