SENZACIJA: Zdravko Mamić preuzima slovenskog prvoligaša!

FOTO: Petar Glebov/PIXSELL

Portal Sportnews.hr donosi nevjerojatne vijesti iz Slovenije. Bivši glavni čovjek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, preuzima poznatog slovenskog prvoligaša Olimpiju! Mamić je dogovorio suradnju sa sadašnjim vlasnikom Zmajčeka, Milanom Mandarićem.

Dvojac se sastao u Međugorju gdje se Mamić skriva od hrvatskog pravosuđa i izručenja jer je oštetio Dinamo za 116 milijuna kuna te je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina. Maminjo ulazi u klub zajedno sa talijanskim investitorima, promijenit će se cijela struktura kluba, ostaje samo sportski direktor Fabijan Komljenović.

Prije dolaska u Rijeku, ljubljanski klub je trenirao Igor Bišćan i osvojio naslov prvaka Slovenije ispred neprikosnovenog Maribora. Osim Olimpije, u paketu će doći klub Brežice 1919 koji bi trebali postati Olimpijina filijala, a tamo je već stigao Vito Butorac iz Dinamove škole nogometa.

Nedavno je protiv Zdravka podignuta još jedna optužnica, ovaj puta se tereti da je sa šestoricom drugih izvukao iz Dinama 144 milijuna kuna.

BILI SU BRŽI OD CHELSEAJA I LIVERPOOLA: INTER DOVEO POJAČANJE OD 50 MILIJUNA EURA!

OVO IZGLEDA JAKO MOĆNO: Je li ovo Inter koji će srušiti Juventus?

Komentari

komentara

« Povratak