SENZACIONALAN POSAO: Hrvatski trećeligaš kupio igrača za 500 tisuća eura!

FOTO:

Pomalo nevjerojatne nogometne vijesti dolaze nam iz hrvatskog trećeligaša koji se zove Kustošija.

Podsjećamo, ovaj klub je usko povezan s najuspješnijim hrvatskim menadžerom Andyjem Barom dosad je prodao Mikayila Fayea za 5 milijuna eura u Barcelonu, a sprema i velik izlazni transfer talentiranog Dine Klapije. Sada u Kustošiju stiže novi talent.

Radi se o 17-godišnjem Bayeu Coulibalyju, mladom reprezentativcu Malija koji slovi za jednog od najvećih afričkih talenata na poziciji defenzivnog veznog. Njegov dolazak je na X-u početkom mjeseca najavio Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere.

“Talentirani Baye Coulibaly iz Malija, rođen 2006. godine, na pragu je dolaska u hrvatsku Kustošiju 2024. godine. Posao je dogovoren. Coubaly dolazi iz Académie de Football Let etoils du mande, igrač je kojeg svakako treba pratiti”, napisao je Romano. Posao je sada i zaključen.

Kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, Kustošija će za Coulibalyja platiti 500 tisuća eura odštete, a 25% od idućeg transfer također će pripasti klubu iz kojeg stiže u Hrvatsku. Veliku ulogu u dolasku ovog nogometaša imao je i Mikayila Faye, Malijac koji se ranije uspješno prodao iz Kustošije u Barcelonu. Nahvalio je hrvatski klub i pogurao posao.

Komentari

komentara

« Povratak