SENZACIONALNI PREOKRET: BIH otima talentiranog stopera Hrvatskoj?

FOTO:

Izgleda kako je pred nama novi zanimljiv slučaj što se tiče ‘transfera’ u reprezentaciji. Naime, glavni akter ove priče je 22-godišnji stoper Nikola Katić iz Glasgow Rangersa. (večernji.hr)

Katić je nakon odličnih igara za Slaven Belupo umjesto odlaska u neki jači prvoligaški klub u HNL-u sreću potražio u inozemstvu, točnije u Škotskoj. I tamo se ustalio u prvoj momčadi, Gerrard mu vjeruje, ali poziv izbornika Dalića za vatrene još ne stiže iako je Katić igrao za mlađe reprezentativne kategorije. To bi mogli pokušati iskoristiti u Bosni i Hercegovini jer je Katić rođen u Ljubuškom.

Što on misli o prelasku pod stijeg BiH, otkrio je novinarima portala SportSport.ba. “Drago mi je da se i iz BiH interesiraju za mene”, započeo je Katić razgovor te dodao: “Saša Papac, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i legenda kluba iz Glasgowa, dao mi je baš par savjeta za život ovdje i zahvalan sam mu na tome. Ovdje ga cijene i nisu zaboravili što je dao za klub”, kaže Katić koji je otkrio i sam kako još nije siguran u svoju odluku.

“Do sada nije bilo interesa, ali tko zna što budućnost nosi. BiH je moja zemlja kao i Hrvatska, tu sam rođen i rado dođem u svoj Stolac kada god sam u prilici… Teško je sada davati neke odgovore, pogotovo jer sam prethodno igrao baš za Hrvatsku. Vidjet ćemo, kažem, nikad se ne zna”, tajanstven je ostao Katić koji je usporedio škotsku i hrvatsku ligu: “Suci ovdje dopuštaju grublju igru. U Hrvatskoj su možda bolji igrači, ali ovdje su mnogo spremniji”, zaključio je Katić, a cijeli intervju možete pročitati ovdje.

ČESTITKE, ZASLUŽILI STE: NENAD BJELICA IDE NA CAMP NOU, ZOVE GA BARCELONA!

JE LI U PRAVU? Guardiola je ovom izjavom spustio Dinamu!

IZ SPLITA STIGLA VIJEST KOJE SU SE NAJVIŠE BOJALI: SVI SU OSTALI U ŠOKU KADA JE POLICIJA PRIVELA TOG ČOVJEKA ZBOG ULAZNICA ZA MAĐARE!

 

Komentari

komentara

« Povratak