SENZACIONALNI TRANSFER: Evo gdje bi mogao otići Lewandowski ukoliko mu propadne Barcelona!

FOTO:

Robert Lewandowski svim se silama trudi objasniti Bayernovim čelnicima da je nakon osam zajedničkih godina stiglo vrijeme za rastanak.

Pisalo se o njegovoj želji da se priključi Barceloni, pisalo se i o interesu Barcelone, no izjave Javiera Tebasa, predsjednika La Lige, o tome koliko je za Barcelonu kompleksan posao dovesti poljskog napadača utišale su obje strane, ali i medije. Probudili su se zato francuski i njemački novinari i Lewandowskog se usmjerava prema PSG-u, prenosi Index.hr.

“Barcelona dobro zna kakva su pravila La Lige i kakva je njihova financijska situacija te što moraju napraviti kako bi doveli nove igrače. Ne znam hoće li prodati De Jonga ili Pedrija, ali oni znaju što moraju napraviti, a to je povećanje prihoda. Barcelona je posljednjih godina imala puno akumuliranih gubitaka koje je mogla izbjeći da je punila zalihe kao što je to, na primjer, radio Real. Dok ih je Barcelona praznila. Zato sada ne može registrirati Lewandowskog”, rekao je nedavno Tebas.

L’Equipe i Bild nakon toga su počeli pisati o preokretu u mogućem odlasku Lewandowskog iz Bayerna. Odlazak, ne ostanak, iako je ugovorno za klub vezan još jednu godinu, i dalje je opcija kojoj Poljak teži, a mogućnosti za to nude mu se u Engleskoj i Francuskoj.

Englesku opciju nudi Chelsea, no ona je manje izgledna jer supruga Roberta Lewandowskog navodno ne želi u London. Ne navodi se da ima išta protiv života u Parizu, ali se piše da bi Roberta rado vidjeli u dresu francuskog prvaka.

Što se PSG-a tiče, čeka se potvrda da ga preuzima Zinedine Zidane, a onda kreće i promet u oba smjera u svlačionici. Neki će igrači biti primorani otići, neki će doći. Lewandowski se navodi kao jedan od onih koji bi golovima mogli i trebali dati kvalitetu više francuskom prvaku u pohodu na Ligu prvaka.

TRANSFER KARIJERE: TALIJANSKI VELIKAN ŽELI DOVESTI LIVAKOVIĆA!

Komentari

komentara

« Povratak