SENZACIONALNI TRANSFER: Poznati talijanski novinar otkrio gdje Ronaldo nastavlja karijeru!

FOTO:

Portugalski velikan, Cristiano Ronaldo, i dalje igra na visokom nivou iako je prije dvadesetak dana proslavio 36. rođendan. No, izgleda kako ćemo Portugalca gledati još nekoliko sezona jer on uopće ne razmišlja o mirovini.

Ipak, čini se kako će njegova epizoda u Juventusu biti okončana ove sezone. Naime, poznati talijanski novinar, Fabio Santini, otkrio je kako zna gdje će Cristiano Ronaldo igrati sljedeće sezone. On je u emisiji ‘7 gold’ otklonio sve dileme kada je u pitanju budućnost Portugalca u Serie A.

“Cristiano Ronaldo je rekao svom agentu Jorgeu Mendesu da želi napustiti Juventus na kraju sezone zbog nove avanture. Portugalski šampion namjerava otići u francuski PSG”, objasnio je novinar portala “Libero”.

CR je u karijeri igrao za Sporting Lisabon, Manchester United, Real Madrid i Juventus. Ronaldo je član Juventusa od ljeta 2018. godine kada je stigao iz Real Madrida u transferu vrijednom 117 milijuna eura. Aktualni ugovor s Juventusom trenutno vrijedi do ljeta 2022. godine, a ‘Transfermarkt’ kaže kako vrijedi 60 milijuna eura.

Portugalca se povezuje s gotovo svakim europskim velikanom. Neki tvrde kako bi se rado vratio u Manchester United, dok neki smatraju da bi mogao u Real dok je najizgledniji trač upravo ovaj prelazak u bogati PSG koji bez problema može dati visoku plaću.

Komentari

komentara

« Povratak