SERGIO AGUERO: “Možda se vratim nogometu…”

FOTO:

Argentinski nogometaš Sergio Kun Aguero od prosinca prošle godine nalazi se u nogometnoj mirovini, ali je najavio kako bi se možda mogao vratiti na travnjake.

„Ovih dana mi je palo na pamet kako bih se mogao vratiti nogometu. Liječnici su mi preporučili da pola godine ne obavljam nikakve aktivnosti pa sam sada počeo razmišljati o tome da se vratim na terene i treniram“, rekao je 33-godišnji napadač koji je rekao zbogom nogometu nakon što su mu otkriveni srčani problemi.

Nakon sjajnih godina u dresu Manchester Cityja, gdje je boravio od 2011. do 2021., prošle godine je došao u Barcelonu. U katalonskom klubu je odigrao samo četiri prvenstvene utakmice i potom se povukao iz nogometa nakon zdravstvenih problema.

Recimo kako je Aguero u klubovima gdje je igrao (Independiente, Atletico Madrid, Manchester City i Barcelona) postigao čak 385 golova u 685 nastupa, dok je u reprezentativnom dresu Argentine dao 41 pogodak u 101 utakmici.

Osvojio je brojne naslove, pogotovo u Cityju, ali je i izgubio dvije velike utakmice. S Manchester Cityjem finale Lige prvaka 2021. godine te finale Svjetskog prvenstva protiv Njemačke sedam godina ranije.

Komentari

komentara

« Povratak